Mischievous!

Kategori: Filmer/Serier

Tips på Tv-serie - WestWorld

Började kika på tv-serien WestWorld för ett par veckor sedan och det är riktigt spännande och bra. Den handlar om en värld som byggts upp för oss människor att kunna besöka för att leva ett vilda västern liv. I denna värld befinner sig robotar som ser precis ut som människor och reagerar precis som människor. De vet själva inte om att de är robotar och har fått minnen inplanterade i deras kod vilket gör att de tror att de levt ett annat liv tidigare och har en bakgrund. Vissa robotar börjar dock ana att det är något som inte stämmer.

// I started to watch the tv-show WestWorld a couple of weeks ago and it is really exiting and good. The show is about a world that was built by humans for humans to visit and live their life like they did on the old western. In this world there is a bunch of robots living, they are looking exactly like humans and are reacting as humans. They dont know by themselves that they are robots and think they have been experienced a lot of things earlier in life since the humans have implanted memories in their codes. But some robots is starting to notice that something weird is going on.//


Bad Girls Club

En halvproduktiv dag idag, och en trött dag, Trots att jag kom i säng tidigt så tror jag inte att en natts bra sömn hjälper mot veckor av dålig sömn.. Så vi försöker inatt igen. Tänkte inte gå och lägga mig lika tidigt som igår, jag tänkte trots allt gå upp två timmar senare imorgon. Det blir inget morgonpass på gymmet utan jag tänkte köra lunchpass och kvällspass. Får passa på innan partylördagen smyger sig på. Efter 15 dagars vila är jag värd lite party..  Sen är det inte vilket party som helst, PVs ända rockklubb ska stängas ner för gott... Buhuhuu.... Jag längtar mer än någonsin efter Harry B James och Anchor hemma i Stockholm nu. Förhoppningsvis hinner jag se dem i December.

Nu blir det ett avsnitt av någon serie och sedan sängen. Fredag imorgon!! 
För er som gillar reality serier med mycket drama och töntigt tjafs bör spana in Bad Girls Club. Kikade precis på avsnitt 1 av säsong 16. Hahaha herregud, man skäms nästan lite när man tittar på det.. Men det är min guilty pleasure, och jag tror att denna säsong kommer bjuda på mycket tjafs , är en helt del drama queens i huset.

Se denna film!

DeadPool
Inga spoilers här, men jag rekommenderar verkligen att se denna film. Den var hur grym som helst. Riktigt bra. Ni vet en sån där film som kommer igång direkt och man är helt inne i den under hela filmen. Och Ryan rockade sönder sin roll som DeadPool. Så nu vet ni vad nästa biobesök bör vara. Ring dejten och bjud med han/hon på DeadPool så är det klappat och klart sen ;)

 

Cheats to NetFlix

Nu när jag är hemma och sjuk så var en vän till mig här på ön snäll och delade med sig utav en sida med koder till en massa dolda genrer på sidan Netflix. SÅ jag tänkte ta och dela med mig utav den till er läsare också. 
Du hittar sidan HÄR

Upp