Mischievous!

Kategori: Underhållning

Tips på serier

Ligger hemma idag igen... vilket innebär att jag även kommer missa min väns födelsedagsfest ikväll.. Får fira henne på annat sätt när jag mår bättre igen. Så det blir sängen hela dagen för mig idag igen. Så nu skulle jag vilja ha lite tips på bra serier utav er. Jag gillar typ serier med mycket drama, tjejiga serier.. Jag måste få någon dos av sånt drama när det är fattigt på sånt i ens eget liv (tack och lov). Jag gillar även reality serier och serier med mycket spänning. Exempel på serier jag har gillar: Desperate Housewives, Devious Maids, Mistresses, Bad Girls Club, Breaking Bad.

Tips - Tränings app

Okej girls and boys, nu när jag ligger här hemma i sängen fullproppad med värktabletter och äntligen har ork att sitta upp så tänkte jag passa på att tipsa om en grym tränings-app som jag använder mig utav. Endomondo. Jag har testat så sjukt många olika träningsappar och denna är verkligen den som motiverar mig bäst och som är mest underhållande. Du finner funktioner likanande runkeeper appen där de mäter dina löprundor samt promenader med hastighet, tid, hur mycket kalorier du bränner med mera, du har en personlig träningsdagbok där du fyller i alla aktiviteter och bäst av allt, du kan delta i tävlingar, vem springer mest km i Februari, vem bränner mest kalorier, vem kör flest träningspass osv. När det kommer till tävlingar så blir iallafall jag extra motiverat. Och du kan dessutom skapa egna tävlingar tillsammans med dina vänner, Endomondo har även sociala funktioner vilket innebär att du har en egen profil där du kan se roliga stats med mera och du kan bli vänner med andra som använder sig utav Endomondo. den 12e

Har skrivit så många inlägg som sedan försvunnit då appen laggat. Sååå med detta inlägg vill jag informera om att bloggen återigen är igång den 12e januari då jag kommer uppdatera i massor!;) Puss!

Costa Rica dag 4

hej på er! Ska försöka uppdatera lite då och då här och idag tänkte jag göra en liten lista på ett par saker jag gjort här i Costa Rica än så länge. - ätit sjukt mycket annorlunda och god julmat hos olika släktingar till min pojkvän. Asså husen ❤️ - fått en massa fina julklappar, bland annat en bikini från hans systers kollektion. - övernattat i en stuga i bergen - badat i vattenfall - sett vrålapor

I Costa Rica

God jul till er alla! Har insett att det inte blir mycket bloggande här från Costa Rica. Kommer skriva om allt senare. Har det hur som helst grymt bra och ni kan alltid spana in min instagram för bilder av resan :) Frida_christina heter jag där.
Upp